• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Rubble en Razor

Razor
Rubble

Deze twee heren zijn in Dordrecht gevonden. Een hondenbaasje zag ze tijdens haar wandeling in een doos naast een vuilnisbak staan en heeft ze meegenomen. Rubble en Razor bleken helaas geen dikke vriendjes te zijn om het zacht uit te drukken. We hebben ze daarom ieder een eigen kooi gegeven. Ze zijn wat aan de dunne kant, dus eerst mogen ze wat aansterken. Daarna kijken we of hun karakter beter geschikt is voor een babybeertje als vriendje of dat ze gecastreerd gaan worden.

Update najaar 2022: Rubble is gecastreerd en verhuisd, Razor is gekoppeld aan een vriendje en beschikbaar voor adoptie!

Reacties zijn gesloten.