• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Greetje

We hebben een nieuw record, 3x in de rondte gegroeide nagels. Ik schrok er best wel van dat we deze cavia zo binnen kregen. Deze bejaarde dame van 7 jaar werd gisteren gebracht en omdat haar eigenaren 1x in het leven geknipt hadden hebben ze sindsdien nooit meer de nagels geknipt. Ze had moeite met lopen en loopt nog steeds scheef. Of dat komt omdat ze jaren niet goed heeft kunnen lopen of omdat ze gewoon oud is, dat kunnen we niet met zekerheid zeggen. Een van de vrijwilligers heeft haar diezelfde dag nog meegenomen en een plekje tussen andere cavia’s gegeven. Zo kan ze op haar oude dag niet alleen tussen soortgenootjes doorbrengen maar wordt er ook nog wat extra op haar gelet.
 
Deze schat had voordat we haar nagels geknipt had extreem veel moeite met lopen omdat haar nagels zo lang waren en helemaal in elkaar gegroeid zaten. Dat betekent dat ze constant enorm ongemak heeft ervaren bij het lopen. Voor ons is het een kleine moeite om daar even wat aan te laten doen, voor haar maakt dat een wereld van verschil.

Reacties zijn gesloten.