• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Austin en Addison

Austin en Addison zijn twee schattige pluizige broertjes van februari 2022. Nog heel jong dus! De heren zijn gebracht omdat er allergieën waren in het gezin. Ze zijn best wel onder de indruk, we zoeken dus een baasje dat echt de tijd aan ze wil geven. 

Daarnaast zijn Austin en Addison satijncavia. Dit kan gepaard gaan met een erfelijke ziekte. Meer hierover lees je hieronder en op www.satijncavia.nl.

Wat voor plek zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst wat groter
  • Aaibaarheid: ze zijn best wel onder de indruk en hebben echt de tijd nodig om te wennen. Misschien dat ze met veel geduld vrij makkelijk worden, maar we willen niet de verkeerde verwachtingen creëren. Ze zijn dan ook niet geschikt als “knuffelcavia” voor kinderen (voor zover je het zo kunt noemen).
  • Extra verzorging: Deze heren hebben beide lang haar en moeten dus regelmatig even geknipt worden.
  • Gezondheid: beide heren zijn satijncavia’s. Dat betekent dat ze mogelijk (maar niet zeker) een progressieve ziekte kunnen hebben die, als dat het geval is, tot uiting komt tussen de 1 en 3 jaar. Niet alle satijncavia’s krijgen satijnziekte. We hopen een baasje te vinden dat het niet erg vindt dat deze jongens misschien niet zo oud gaan worden en vooral iemand die in het belang van hen de juiste keuze kan maken als hun tijd gekomen is. Meer info over satijncavia’s lees je op www.satijncavia.nl.

Reacties zijn gesloten.