• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
  zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
  zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

  Meer info

Doortje en Dyllan

Dit lieve al wat senioren-stel zoekt nog een heel fijn plekje. Doortje is enkele jaren geleden uit onze opvang geadopteerd, maar is nu samen met haar vriendje Dyllan (gecastreerde beer) gebracht omdat hun baasje inmiddels samen was gaan wonen. Helaas bleek hun bonus-baasje een steeds ergere allergie te ontwikkelen, waardoor de situatie niet echt houdbaar meer was. 

Doortje is ooit gevonden op een industrieterrein, haar leeftijd is dan ook onbekend. Dyllan is ongeveer 4,5 jaar oud. Hij ziet niet veel meer. Doortje heeft ook een licht waasje op haar ogen. Ze zijn heel relax, rustig en erg aan elkaar gehecht. Ze mogen dan ook alleen samen verhuizen! 

 • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst wat groter
 • Aaibaarheid: ze zijn erg rustig en vinden het allemaal wel prima. Natuurlijk blijven het wel cavia’s, ofwel vluchtdieren.
 • Gezondheid: beide cavia’s kunnen weinig meer zien. Daardoor is een drukke omgeving of een groep met veel andere cavia’s niet heel geschikt voor ze. Zoals het er nu uit ziet hebben ze verder geen last van hun beperking.

Reacties zijn gesloten.