• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Milly en Willy

Willy
Milly

Deze twee dames zijn gebracht wegens gezondheidsredenen van hun eigenaar. Ze zijn van 2019 en hebben altijd samen gewoond. Omdat ze niet erg aan elkaar gehecht zijn volgens hun oude baasje en omdat Willy Milly de laatste tijd nogal eens lastig valt laten we ze niet samen verhuizen. Ze mogen dus ieder apart naar een leuke castraat of een passend vriendinnetje. 

Milly is nogal dun en zit niet heel goed in haar vacht, dus willen we haar eerst laten bekomen voordat ze verhuist. Willy is al wel beschikbaar. We verwachten dat een castraat het beste bij haar zal passen.

Reacties zijn gesloten.