• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Spok en Spik

Spok en Spik zijn prachtig getekend met hun witte vacht en donkere toppings. De ene is een borstel, de ander een gladhaar. Samen is het een bijzonder stel. Maar een van de twee zou een kind gebeten hebben. Dus moesten ze weg.  Of een van de twee ook echt bijt weten we nog niet, het is ons nog niet opgevallen dat ze bewust in je vingers hangen. Mocht een cavia bijten, je weet natuurlijk het verhaal niet. Had kindlief misschien net een appeltje gegeten en wilde de cavia gewoon een hapje appel-vinger proeven? Misschien deed het kind een van de heren wel pijn. Hoewel de meeste cavia’s dan niets doen kan het natuurlijk best wel eens voor komen dat een cavia dan even tegenspraak biedt/bijt. We willen de mannen in ieder geval voor de zekerheid niet bij kinderen uitplaatsen en juist bij mensen die ze begrijpen en alle geduld met ze hebben. Dat geldt natuurlijk voor alle cavia’s, maar in zo’n geval nog een beetje meer. Better safe than sorry!

Wat voor plek zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,60×0,5 of groter zodat ze lekker de ruimte hebben om elkaar ook even niet te zien
  • Aaibaarheid: we weten niet of en waarom een van de heren een hap uitgedeeld heeft, of gewoon geproefd heeft, maar voor de zekerheid willen we ze in een huisje plaatsen waar ze niet teveel moeten en niet gezellig op schoot hoeven.

Reacties zijn gesloten.