• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Kaya en Kandy

Deze twee dames van ongeveer 1,5 jaar oud zijn gebracht omdat ze het blijkbaar niet erg vonden om hun tandjes af en toe te gebruiken. Aangezien ze juist met name voor kinderen waren aangeschaft was dat niet heel handig. 

Kaya en Kandy zijn ongeveer 1,5 jaar oud en aan de ogen gezien niet de meest zachtaardige cavia’s. Of ze echt bijten weten we niet, maar we hebben het nog niet uitgeprobeerd. Voor de zekerheid willen we ze niet uitplaatsen bij mensen met kinderen of die er mee willen knuffelen. Maar zoek je een stel wat gewoon lekker hun ding doet in de kooi? Dan zijn ze waarschijnlijk juist lekker op hun gemak! Want ze lijken wat makkelijk onder de indruk. Ofwel, als je ze met rust laat verwachten we dat ze een hele andere kant van hun karakter laten zien.

Wat voor plek zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst wat groter
  • Aaibaarheid: ze zijn waarschijnlijk niet echt gesteld op knuffels en aaitjes. Voor de zekerheid willen we ze dan ook niet uitplaatsen bij mensen die cavia’s zoeken om ook mee op schoot te zitten.

Reacties zijn gesloten.