• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Sun en Solar

Zijn deze twee solid zilveragouti-dames niet fantastisch mooi! Ze waren door iemand overgenomen omdat ze met spoed een nieuw huisje zochten, maar omdat er eigenlijk al te veel cavia’s te verzorgen waren is gevraagd of ze niet bij ons terecht konden. De leeftijd van deze meiden is niet bekend, maar we schatten ze niet ouder dan twee jaar.

Solar en Sun zijn erg aan elkaar gehecht, maar zeker geen doetjes naar andere cavia’s 🙂 We denken daarom dat ze het beste als tweetal gehouden kunnen worden. Ze houden niet erg van kroelen, we denken dat ze beter op hun plek zijn als kijk-dieren.

Wat voor plek zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst wat groter
  • Aaibaarheid: ze zijn waarschijnlijk niet echt gesteld op knuffels en aaitjes. Voor de zekerheid willen we ze dan ook niet uitplaatsen bij mensen die cavia’s zoeken om ook mee op schoot te zitten.
Sun
Solar

Reacties zijn gesloten.