• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Bella en Lilly

Bella en Lilly zijn twee lieve en nog jonge meiden van ongeveer een jaar oud. Ze zijn gebracht omdat er geen interesse meer in ze was. De meiden lijken niet zo veel gewend en zoeken dus een plekje waar ze niet te veel “moeten” en waar ze gewoon zichzelf mogen zijn zonder verwachtingen.

Wat voor plek zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst wat groter
  • Aaibaarheid: deze twee meiden lijken echt maar weinig gewend en zijn nogal onder de indruk van alles. Heel veel geduld en een baasje waarbij ze niet echt iets “moeten” lijkt voor nu de beste optie voor deze dames.

Reacties zijn gesloten.