• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • — 23 december CAVIA-CAFE!!–
  Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
  zaterdag 16 december 13.00-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zaterdag 16 december 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen – -KERST-EDITIE!!- –
  zaterdag in november 14.30-16.30: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

  Meer info

Fleur

Bijzonder was de kleine Fleur, die je hierboven lekker in een mandje ziet zitten. Ze is enkele maanden oud en door iemand meegenomen bij een zorgboerderij, omdat ze daar aangevallen werd door andere dieren. Ze is zo tam als maar zijn kan. Een uurtje na binnenkomst zat ze prinsheerlijk in een mandje te smullen op de kantoortafel, waarna ze zich nog even lekker indraaide en half in slaap viel. Nog meer bijzonder is dat ze een soortvan halve satijncavia lijkt. Vandaar ook dat kale neusje. We konden dan ook maar het beste concluderen dat Fleurtje een hele mooie aanwinst zou zijn voor onze aai- en knuffelploeg. Zo kunnen we ook meteen goed in de gaten houden of ze niet die nare satijnziekte gaat ontwikkelen. 

Reacties zijn gesloten.