• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Oudje vrouwtjes

Dushi

Afgelopen week was het wederom een komen en gaan van cavia’s. Vooral een komen. We kregen nogal wat oud dametjes binnen in een week tijd. Of die plaatsbaar gaan worden, dat is maar de vraag. Het ene zeugje ziet er nog fantastisch uit, terwijl de ander bijna letterlijk op omvallen staat. De meeste gaan we voor de zekerheid niet nogmaals verhuizen, want zo’n nieuwe omgeving is altijd weer wennen, wat gepaard gaat met de nodige stress. Dat vergt nogal wat van het cavialijfje, en nog net wat meer van die oudjes. We hopen vooral dat de nieuwkomers nog een hele tijd bij ons mogen blijven om zo lekker in een damesgroepje te genieten van hun oude dag. 

Stokoude Wodan van 7,5 jaar
Bibi

Reacties zijn gesloten.