• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

12 cavia’s

Wegens de beëindiging van een zorginstelling zochten deze cavia’s een nieuw plekje. Het zou om 4 zeugjes en 4 beertjes gaan die altijd gescheiden hadden gezeten, maar bij het brengen bleken er 4 zeugjes en 8 beertjes te komen. Eén van de zeugjes liep echter tussen de beertjes en één van de beertjes liep tussen de andere 3 zeugjes. Verrassing…. De dames blijven allemaal 10 weken bij ons, zodat we kunnen zien of we nog verlate Sint-cadeautjes krijgen van deze cavia’s in het Sinterklaasweekend. 

De beertjes bleken elkaar niet heel tof te vinden, daarom hopen we van 6 van hen zsm 3 stelletjes te maken. Mocht dat geen succes blijken, dan laten we ze castreren. De andere 2 beertjes (Obke en Oberon) zijn erg mager en zijn sowieso ondergebracht in onze seniorensoos. We hopen dat ze, en vooral Oberon, het gaan redden, want ze zijn bijzonder mager. Twee beertjes zien er niet optimaal gezond uit, de andere 4 wel. Even afwachten dus wat we het beste kunnen doen, zodra we weten hoe ze zich qua gedrag en gezondheid ontwikkelen. 

Zeugjes

Odette
Odine
Odina
Odini

Beertjes

Odin
Obi
Ody
Obke
Okkie
Okke
Oberon
Okka

Reacties zijn gesloten.