• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Sayenna en Pep

Prachtige meiden, of niet! Deze twee lieverds zijn afgestaan wegens een verhuizing en tijdgebrek. Ze zijn ongeveer 3-4 jaar oud en kunnen goed met elkaar overweg. Ze mogen dan ook alleen samen verhuizen. Ze zijn best relax en makkelijk in de omgang, natuurlijk met het nodige geduld.

Wat voor plek zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst wat groter
  • Aaibaarheid: voor cavia-begrippen zijn ze makkelijk in de omgang. Maar natuurlijk moeten ze nog wel de nodige tijd en het geduld krijgen om zichzelf op hun gemak te voelen.
  • Andere cavia’s: we verwachten dat deze meiden te koppelen zijn aan andere niet al te moeilijke dames, liefst wel met een castraat. 
  • Gezondheid: bij binnenkomst had een van de dames twee enorme klonten oorsmeer in haar oren. Bij teddy’s zien we wel vaker dat de oren wat droog zijn en dat dat kan leiden tot wat schilfertjes. Als dit op tijd een beetje ingevet wordt verwachten we dat dit niet meer terugkomt, het leek meer op achterstallig onderhoud (zie foto’s hieronder).

Reacties zijn gesloten.