• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

17 knappe koppies

Filo en Jochie

Deze groep knappe cavia’s zijn gebracht wegens financiële redenen. Ze zijn in goede gezondheid en variëren in leeftijd van ongeveer 1 tot 3 jaar en zijn voor zover we kunnen zien gezond. Ze zoeken een huisje in de combinatie zoals ze op de foto staan. 

Het zijn 3 koppels met heren (Filo/Jochie, Vince/Jeroen en Jos/Jef), Amy en Rico zijn een zeugje en een gecastreerd beertje van beide 4 en de rest van de stellen zijn dames. Het zijn pittige tantes, dus niet heel geschikt om te koppelen aan andere cavia’s, behalve Amy en Rico. Gerda zit niet voor niets alleen: zelfs onze beste castreren konden haar niet handelen. We daten rustig verder met haar in de opvang in de hoop een geschikte partner te vinden waar ze wel voor valt. 

Vince en Jeroen
Jos en Jef (verhuisd)

De dames

Amy en Rico
Molly en Muis
Suus en Suzy (verhuisd)
Jitte en Jette (verhuisd)
Mindy en Milou
Gerda

Reacties zijn gesloten.