• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • –14 OKTOBER CAVIA-CAFE!!–
  Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
  Zaterdag 23 september 14.00-16.00: workshop hondenspeelgoed en -puzzels maken
  zaterdag 28 oktober 13.00-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zaterdag 28 oktober 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen – -HALLOWEEN-EDITIE!!- –
  zaterdag in november 14.30-16.30: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

  Meer info

Swiebertje

Deze jongeman heet niet voor niets zo. Swiebertje zwierf met zijn baasje op straat. Toen het zo ontzettend koud werd zag zijn baasje in dat het zo niet langer kon. Ze bracht hem naar een bekende, waar hij in ieder geval lekker warm binnen kon zitten en zijn pootjes kon strekken in een kooi. Bij het huis lag regelmatig een struikje witlof voor hem. Maar dit nieuwe adres was maar tijdelijk, hij kon daar ook niet blijven. En dus kwam Swiebertje naar de opvang. Wat we kregen was een suuuuuupertamme cavia, rond en gezond en zijn lange haar was altijd prachtig bijgehouden. Niet helemaal wat we verwacht hadden, maar wat een fijne verrassing! In eerste instantie wilden we Swiebertje laten castreren. Zoals de vrijwilligers opperden: “dan houden we hem lekker zelf in een van onze damesgroepen”. Maar misschien dat hij binnenkort verhuist naar een eigen maatje. Wie weet. Voor nu is hij in ieder geval niet alleen tussen de andere cavia’s en is het voor hem goed afgelopen.

Reacties zijn gesloten.