• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Timon, Pumba, Sem en Sam

Sam en Sem

Timon en Pumba zijn geboren in het najaar als oepsnest omdat de nieuwe aanwinsten van hun oude baasjes niet twee meisjes waren. En als je dan ineens baby’s in de kooi ziet liggen…. dan is nest nummer twee ook op komst als papa en mama nog bij elkaar zitten. Dus daar waren Sem en Sam tien weken later. 

Omdat de eigenaren het geslacht niet wisten hebben ze de twee zusjes op 5-weken-oude leeftijd bij de broertjes gezet. Nou kan het zijn dat baby-zeugjes met 5 weken al vruchtbaar zijn. Dus blijven Sem en Sam voor de zekerheid nog een week of tien bij ons. Sam is al gereserveerd en zal daarna verhuizen. De prachtig witte Sem blijft bij ons wonen als nieuw lid van de aai- en knuffelploeg, want ze heeft een bijzonder rustig en zacht karakter, nog zachter dan haar pluizige haartjes. 

Timon en Pumba moeten nog even wat gewicht bijzetten, want ze zijn echt aan de magere kant. Als ze dan wat gesocialiseerd zijn mogen ze samen verhuizen naar een ruim huisje dat het niet erg vindt dat ze nogal onder de indruk zijn van nieuwe dingen.

Reacties zijn gesloten.