• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Caviapraat 66: een groepje van 12

Een verrassing van de LID: we kregen deze 12 cavia’s die niet meer bij hun oude eigenaar konden blijven. Ze hebben de komende tijd wat extra verzorging nodig en mogelijk zijn de zeugjes drachtig. Kijk je weer mee?

En dan komen er 12 cavia’s via de LID die afgestaan zijn omdat de zorg over alle dieren teveel werd. De cavia’s zijn ondervoed en hebben een slechte vacht, maar kijken helder uit hun ogen. De zeugjes blijven sowieso 10 weken om te kijken of ze drachtig zijn, in die tijd kunnen ze ook opknappen. De beertjes zijn gekoppeld in tweetallen.

Nav
Nox
Nick
Noga
Neal
Naya
Nayu
Nayra
Ninja
Nala
Nonni
Nanna

Reacties zijn gesloten.