• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Milky en Milka

Deze twee superlieve cavia’s zijn afgestaan omdat hun oude baasje het zielig vond dat er nog eentje achterbleef als er eentje zou overlijden. Milky (links) is een 5-jarige castraat. Hij heeft wat zacht weefsel op de plek waar ooit een van zijn balletjes zat, we willen kijken of dit groeit, maar het niet direct weg laten halen aangezien hij met 5 jaar ook niet de jongste meer is. 

Milka is een lieve dame van 4 jaar die met veel plezier bij hem leeft.

Wat zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst wat groter.
  • Aaibaarheid: ze zijn makkelijk in de omgang.
  • Andere cavia’s: Ze kunnen bij een of meerdere dames geplaatst worden als de ruimte groot genoeg is.
  • Gezondheid: met 4 en 5 jaar zijn ze al op leeftijd en Milky (links) heeft in zijn lege zaakje wat weefsel. We weten niet precies wat dat is maar willen het wegens zijn leeftijd nu niet weg laten halen.

Reacties zijn gesloten.