• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Egg en Bacon

Egg en Bacon zijn twee meiden van een jaar of vier die afgestaan zijn omdat het niet meer veilig was om ze samen te houden met de hond des huizes. Ze kunnen het samen redelijk goed vinden en zijn naar mensen heel gezellig. Bacon is een coronet en moet regelmatig even geknipt worden. 

Wat zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst wat groter.
  • Aaibaarheid: ze zijn makkelijk in de omgang als ze eenmaal gewend zijn.
  • Andere cavia’s: bij het koppelen hadden de dames wat moeite om zich op een nette manier voor te stellen aan de andere meiden. We plaatsen ze daarom het liefst als tweetal uit, eventueel kunnen ze op date met een hele saaaaaaie castraat.
  • Extra verzorging: Bacon is een coronet en moet regelmatig eventjes geknipt worden.

Reacties zijn gesloten.