• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Bing en Flop

Bing en Flop zijn gebracht omdat het nogal wat werk bleek om voor ze te zorgen en er niet genoeg tijd voor ze was. De heren zijn nog geen jaar oud. Bij binnenkomst in hun nieuwe verblijf bij ons bleek vooral Flop (rechts) behoorlijk zijn punt te willen maken en Bing was daarbij de pineut. We willen even wachten met uitplaatsen tot we zeker weten of dit tijdelijke spanning is of dat het misschien beter is om ze een ander maatje te gunnen. Maar we willen het zeker nog even een kans geven gezien hun leeftijd en de verhuisstress.

Wat zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,60×0,5 maar liefst wat groter.
  • Aaibaarheid: de heren zijn best wel onder de indruk en lijken niet de makkelijkste in de omgang, maar zijn ook niet extreem moeilijk naar mensen. 

Reacties zijn gesloten.