• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Beer en Bailey

Beer en Bailey zijn afgestaan wegens gebrek aan interesse. Ze zijn ongeveer 2,5 jaar oud en kunnen goed samen. De heren zijn wat aan de dikke kant. Bij Bailey hebben we een sterk vermoeden dat hij suikerziekte heeft, hij heeft namelijk heel typische blinde ogen die hierbij horen. Dit hoeft met wat aanpassingen in de voeding geen problemen te geven voor zijn gezondheid. Wel ziet hij weinig tot niets, al lijkt hij daar niet echt last van te hebben. Hij eet gewoon goed, kan goed met Beer overweg en hij voelt zich snel op zijn gemak. We kunnen wat extra advies geven over de voeding die hij nodig heeft en wat hij vooral niet mag eten om hem gewoon gezond oud te laten worden. Om deze reden is dit stel gewoon beschikbaar voor adoptie, want ze zijn daarnaast ook gewoon echt heel leuk!

Wat zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst wat groter.
  • Aaibaarheid: dit lijkt een heel relax en makkelijk stel, ze zijn niet zo snel bang en laten zich makkelijk aaien.

Reacties zijn gesloten.