• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • –14 OKTOBER CAVIA-CAFE!!–
  Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
  Zaterdag 23 september 14.00-16.00: workshop hondenspeelgoed en -puzzels maken
  zaterdag 28 oktober 13.00-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zaterdag 28 oktober 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen – -HALLOWEEN-EDITIE!!- –
  zaterdag in november 14.30-16.30: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

  Meer info

Caviapraat 79: Flitsbezoeken en Wollebollen

Tekst uit de video:

Hoi allemaal en leuk dat je weer kijkt! Nog twee weken en dan is de vakantie weer voorbij! Dat betekent dat de vakantiegasten langzaamaan weer naar huis gaan en we binnenkort weer wat meer cavia’s aan gaan nemen.

Deze week hebben we vijf nieuwkomers verwelkomd. En daarvan mocht een superleuk berenduo dezelfde dag alweer verhuizen, dat waren Sjef en Stoef. Ze waren afgestaan wegens gebrek aan interesse en omdat het niet lukte om steeds oppas voor ze te regelen in de vakantie. Sjef en Stoef zijn zoals je zit ook erg gezellig en makkelijk in de omgang, dus toen er ’s middags baasjes kwamen kijken was de keuze snel gemaakt. Heel fijn ook, want zo hebben ze maar één keer verhuisstress.

Verder kwam Floris naar ons, omdat het thuis niet veilig meer was voor hem met de nieuwe hond, Luna nadat haar maatje overleden was en de superlieve gecastreerde Dibbes.

We hebben ook weer een aantal dates gehad! Zo bleek de match tussen een lieve castraat en Snuffie en Puffie fantastisch te zijn.

En dan wil ik Mattie en Machi nog even showen. Ze wonen sinds december in de opvang en hebben niet alleen wollig zacht haar maar ook een heel zacht karakter. Waarom ze er dan nog steeds zijn? Ten eerste omdat heel veel mensen liever geen langharige cavia’s nemen. Daarnaast blijft Mattie een beetje klein en zijn gewicht wil wel eens wat schommelen. Tot nu toe lijkt dat bij hem te horen, maar daardoor valt de keuze tot nu toe steeds op andere stellen. Toevallig zijn de heren nu eindelijk onder voorbehoud gereserveerd. We hopen dus dat ze binnenkort eindelijk mogen verhuizen!

Reacties zijn gesloten.