• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Ponyo en Sosuke

Twee bijzonder leuke nieuwkomers waren Ponyo en Sosuke. Dit jonge stel van amper drie maanden oud is gebracht wegens een allergie. Bij controle werd duidelijk dat ze niet hetzelfde geslacht hadden en het kleine buikje van Ponyo is nog niet dik maar wel anders van vorm. Ofwel: we verwachten over een tijdje weer kleintjes. Om die reden blijft Sosuke bij Ponyo wonen en zo snel mogelijk gecastreerd worden. Ze hebben een fijn plekje in het kantoor gekregen, waar we ze goed kunnen zien en van ze kunnen genieten.

Reacties zijn gesloten.