• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Max en Moritz

Deze heren zijn gebracht wegens gebrek aan interesse. Ze kunnen niet altijd even goed met elkaar overweg, zeker als ze stress ervaren. Dit zagen we ook toen ze in hun nieuwe verblijf in de opvang gezet werden. Daarna keerde de rust terug. Wel blijkt dat ze alles nog heel erg spannend vinden. We gaan kijken of dit een beetje bijtrekt naarmate ze wat meer gewend raken. Maar wauw ze zijn een genot om naar te kijken!

Wat zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,40×0,5 maar liefst groter of een dubbele kooi.
  • Aaibaarheid: ze zijn nog erg onder de indruk, we hopen dat dit met wat extra aandacht wel wat verbetert. Hoe knuffelig ze er ook uitzien, ze lijken niet echt geschikt als je er gezellig mee wilt knuffelen (op dit moment dan).

Reacties zijn gesloten.