• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Blizzard en Blixem

Een paar dagen voor oudjaar werd de kleine Blixem gebracht, een babybeertje van 5 weken oud. Hij is afkomstig uit een oepsnestje. En holy moly wat is hij leuk en gezellig!! Omdat hij twee kleine schimmelplekjes heeft kan deze kleine man nog niet direct verhuizen.
Er werd ook nog een eenzaam beertje gebracht van ongeveer 2 jaar, precies op datzelfde moment. De oude baasjes hadden nogal moeite met het afscheid en daardoor was het voor hen een hele geruststelling dat de kleine Blixem zijn nieuwe maatje mocht worden. Blizzard vonden we wel een passende naam voor hem. De twee vonden elkaar meteen al heel erg leuk en zo hadden we een heel tevreden koppel en een heel leuk stelletje dat beschikbaar kon komen. Gelukkig bleek het plekje van Blixem niet door te zetten, ofwel ze mochten gaan verhuizen! Het was dan ook niet gek dat de eerste adoptanten die kwamen meteen voor dit lieve stelletje vielen.

Reacties zijn gesloten.