• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Welkom Puck en Toet!

Puck
Toet

Afgelopen week werden er meerdere single dames gebracht die hun maatje verloren waren. En daar zaten twee hele leuke meiden bij die we heel graag zelf wilden houden voor onze aai- en knuffelploeg! En dan houden we dus ook gewoon lekker zelf 😊 niet dat we dat met alle leukerds doen, maar de laatste maanden hebben we ook in onze knuffelgroep helaas afscheid moeten nemen van een aantal geliefde leden. Zeker onze lieve Pieper zullen we erg missen, zij is onlangs overleden van ouderdom. Dus daar was de enorme en behoorlijk dikke tante (1644 gram schoon aan de haak!) Toet. Met haar leuke toetje en bijbehorende leuke karakter pakte ze iedereen al snel in. De damesgroep vond haar ook wel prima. Vervolgens was daar Puck, een vrolijke en wat pittige borsteldame. Ze is dan wel wat actiever dan Toetje, maar juist daardoor ook ontzettend leuk. Zij vond het heel belangrijk om even heel erg haar punt te maken bij de andere dames, dus haar welkom was iets minder warm. Maar al snel zat de hele groep gezellig samen andijvie weg te werken. Puck en Toet zullen binnenkort net als de andere leden van de aai- en knuffelploeg regelmatig meegaan op bezoek naar verzorgingshuizen en in de opvang een educatieve functie hebben tijdens workshops en als we wat uit willen leggen. Niet dat de cavia’s het erg vinden om aan het werk te zijn, want ze worden ondertussen rijkelijk uitbetaald in lekkere hapjes. Daarnaast vinden deze cavia’s het erg leuk om bezoek in hun ren te krijgen, zolang ze maar wat te eten meenemen. Dat maakt het heel fijn voor bezoekers om van dichtbij kennis te maken met de cavia’s.

Reacties zijn gesloten.