• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Koos

Wauw wat een heerlijk snuitje! Koos is gebracht omdat zijn maatje overleden was, waardoor hij alleen achterbleef. Hij is dan misschien al een jaar of vijf oud, Koos blaakt nog van gezondheid, is “goed gevuld” (dat is toch een compliment als cavia zijnde) en ook nog eens heel erg “tam”. Zijn looks heeft hij ook zeker mee zoals je ziet! 
Kan het dan nog mooier? Nee toch? Jawel! Koos is een castraat! Hij is op zoek naar een of meerdere leuke dames die hij op zijn oude dag nog mag versieren. Mail even als jouw mooie meiden dat wel zien zitten, dan kunnen we gaan daten!

Reacties zijn gesloten.