• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Sasja en Seppe

Het verhaal van Sasja en Seppe is zeker het delen waard. Dit jonge bijzonder knappe en jonge stelletje is volgens hun oude baasjes in september gekocht op een knaagdierenbeurs. Ze waren toen nog heel jong. Vervolgens zijn ze na enkele maanden van eigenaar gewisseld omdat de interesse eraf was, maar de nieuwe baasjes konden ze helaas maar tijdelijk een goed onderkomen geven. En zo kwamen ze in de opvang terecht. Maar dan: er wordt aangegeven dat het om een beertje en een zeugje gaat. En bij controle bleek dat ook te kloppen. Het beertje was niet gecastreerd (wat ook uitermate bijzonder zou zijn met het oorspronkelijke aankoopbedrag van een tientje), maar tot nu toe waren er nog geen kleintjes geboren. Zeker gezien het formaat van het zeugje dachten we eerst dat zij pas een maand of drie oud zou moeten zijn, maar hun oude eigenaren wisten zeker dat ze in september al gekocht waren. Dus ja: zou één van de twee dan niet goed vruchtbaar zijn? We gaan het er niet op gokken om ze zo de rest van hun leven samen te houden, maar uit elkaar halen doen we ook niet. Ze zijn overduidelijk gek op elkaar! In plaats daarvan laten we het beertje, dat we Seppe genoemd hebben, met de eerstvolgende afspraak bij de dierenarts castreren. Daarna moeten hij en Sasja, het zeugje, natuurlijk nog wel een week of tien blijven, want wie weet kunnen ze dan ineens wel op wonderbaarlijke wijze een nestje verwekken. Voor degenen die heel veel geduld hebben…. Ze zijn al wel te reserveren!

Wat zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst groter of een dubbele kooi.
  • Aaibaarheid: in het begin zijn ze wat verlegen, maar eenmaal in de hand zijn ze supergezellig!

Reacties zijn gesloten.