• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Stef en Stoef

Stef en Stoef zijn gebracht omdat hun baasje ze niet meer de aandacht kon geven die ze nodig hadden. Ze zouden gecastreerd zijn, maar bij controle bleken ze allebei toch wel een onderstelletje te hebben. We laten ze nog even extra nakijken bij een volgend dierenartsbezoek. 

De heren lijken tot nu toe niet fantastisch met elkaar overweg te kunnen, maar dat kan natuurlijk ook een stukje verhuisstress en een verstoring in de rangorde zijn. Vooral Stoef (de lichte) lijkt nogal te stoefen (hadden we hem misschien maar niet zo’n naam moeten geven). We kijken even of dit in de loop van de tijd verbetert, maar een flinke kooi van het liefst 2 verdiepingen en een baasje dat een beetje verstand van caviagedrag heeft vinden we geen overbodige luxe bij een adoptie.

Update: Stef en Stoef worden binnenkort gecastreerd, omdat ze onderling niet gezellig genoeg reageren om uitgeplaatst te worden. Een verhuizing kan hun gedrag namelijk versterken. Ze zullen daarna apart van elkaar beschikbaar komen om bij een of meerdere dames te gaan wonen.

 

Reacties zijn gesloten.