• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Nacho en Macho

Macho en Nacho zijn gebracht omdat er te weinig interesse meer voor ze was. Degene die ze bracht wist te vertellen dat ze ongeveer een jaar oud waren en goed samen konden. Helaas bleek bij aankomst meteen al dat dat niet bepaald het geval was: ze werden in twee aparte bakjes gezet en toen we ze samen zetten begonnen ze meteen te vechten. Het lijkt duidelijk te zijn wie de baas was en wie niet, want Nacho’s oren missen stukken en zijn hele snuitje is zwaar verminkt. We kunnen niet met zekerheid zeggen of dat door zijn kooigenootje is veroorzaakt of dat er iets anders is voorgevallen. Nacho mist een stuk lip onder zijn neus en heeft een stuk littekenweefsel op zijn neus zelf. Hierdoor zijn zijn tanden aangetast, er zit een harde bruine laag overheen. We weten nog niet wat we met dit manneke kunnen doen, maar uitplaatsen gaan we voorlopig maar niet doen. Eerst eens kijken hoe we hem het beste kunnen helpen en misschien dat we een zachtaardig beertje kunnen vinden wat bij hem past. Of we voor Macho een nieuw babybeertje als maatje gaan zoeken weten we nog niet, omdat we niet weten hoe heftig hij op andere beren reageert. Castreren is misschien een betere optie. Voor nu gaan we goed voor deze heren zorgen.

Reacties zijn gesloten.