• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

“No Nuts” castratieproject!

De laatste maanden hebben we een indrukwekkende hoeveelheid beren verzameld in de opvang. Veel van hen kunnen beter gecastreerd worden. Vaak zijn het berenduo’s die na afstand toch niet zo goed samen gingen als aangegeven of gedacht werd. Voor deze beertjes is geen bijdrage gerekend, waardoor castreren een kostbaar grapje wordt. Zeker als dat aantal beren langzaam oploopt. Inmiddels hebben we een kleine DERTIG beren die we niet uit kunnen plaatsen omdat ze niet zo lekker samen gaan. De kosten voor een castratie zijn 80 euro, dat betekent dat er een investering van een kleine 2500 euro nodig is om alleen al het huidige aantal beren te laten castreren. Daarom willen we vragen om een bijdrage voor ons castratie- project “No Nuts”.

 

Wil jij ook helpen om deze lieverds weer uit te plaatsen? 

Doneer 

> via de donatieknop in de webshop 

> door zelf iets over te schrijven naar NL24INGB0006140464 tnv Beestenplein  

 

Dankjewel!! 

Reacties zijn gesloten.