• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Otje again

Het zat Otje een beetje tegen, maar uiteindelijk liep alles vandaag goed af voor haar. Ze was enkele geleden gebracht omdat ze niet goed verzorgd werd bij haar oude baasje. En ze zat alleen. Eenmaal in de opvang kwam er al snel iemand die een vriendinnetje voor haar had en haar adopteerde. Maar helaas ging haar nieuwe vriendinnetje nog geen twee weken later dood. En Otje zat toen weer alleen. In overleg is Otje toen teruggebracht en zijn Kiwi en Kobus weer meegegaan.
Vandaag kwam er weer iemand kijken voor Otje. Een gezellig meisje dat net als zij ongeveer 3 jaar oud is. Otje moest even laten zien dat ze ‘helemaal niet bang’ was voor haar. Maar het zeugje vertrok geen spier van haar pogingen tot stoerdoenerij en snuffelde wat aan het eten in het hok en liep vrolijk verder. Niet veel later gingen ze tegen elkaar aan zitten. Beide duidelijk happy met elkaar. Otje is mee naar een nieuw huisje. Hopelijk gaat het daa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/