• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • VASTE VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR ZATERDAGOCHTEND! VIND JE HET LEUK OM EEN OCHTEND IN DE WEEK TE HELPEN MET HET VERZORGEN VAN DE DIEREN? NEEM DAN EVEN CONTACT OP
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
  Zaterdag 18 december 14-00-15.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen >> KERSTEDITIE!
  Zondag 19 december 10.30-12.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet

Otje again

Het zat Otje een beetje tegen, maar uiteindelijk liep alles vandaag goed af voor haar. Ze was enkele geleden gebracht omdat ze niet goed verzorgd werd bij haar oude baasje. En ze zat alleen. Eenmaal in de opvang kwam er al snel iemand die een vriendinnetje voor haar had en haar adopteerde. Maar helaas ging haar nieuwe vriendinnetje nog geen twee weken later dood. En Otje zat toen weer alleen. In overleg is Otje toen teruggebracht en zijn Kiwi en Kobus weer meegegaan.
Vandaag kwam er weer iemand kijken voor Otje. Een gezellig meisje dat net als zij ongeveer 3 jaar oud is. Otje moest even laten zien dat ze ‘helemaal niet bang’ was voor haar. Maar het zeugje vertrok geen spier van haar pogingen tot stoerdoenerij en snuffelde wat aan het eten in het hok en liep vrolijk verder. Niet veel later gingen ze tegen elkaar aan zitten. Beide duidelijk happy met elkaar. Otje is mee naar een nieuw huisje. Hopelijk gaat het daa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/