• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Otje again

Het zat Otje een beetje tegen, maar uiteindelijk liep alles vandaag goed af voor haar. Ze was enkele geleden gebracht omdat ze niet goed verzorgd werd bij haar oude baasje. En ze zat alleen. Eenmaal in de opvang kwam er al snel iemand die een vriendinnetje voor haar had en haar adopteerde. Maar helaas ging haar nieuwe vriendinnetje nog geen twee weken later dood. En Otje zat toen weer alleen. In overleg is Otje toen teruggebracht en zijn Kiwi en Kobus weer meegegaan.
Vandaag kwam er weer iemand kijken voor Otje. Een gezellig meisje dat net als zij ongeveer 3 jaar oud is. Otje moest even laten zien dat ze ‘helemaal niet bang’ was voor haar. Maar het zeugje vertrok geen spier van haar pogingen tot stoerdoenerij en snuffelde wat aan het eten in het hok en liep vrolijk verder. Niet veel later gingen ze tegen elkaar aan zitten. Beide duidelijk happy met elkaar. Otje is mee naar een nieuw huisje. Hopelijk gaat het daa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *