• — Animals leave pawprints on our hearts —

 • Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 11.00-12.00 koffie- en cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Zaterdag 9 november 14.30-16.30

  Workshop Het fenomeen dat cavia heet (kinderen welkom): Meer info

  Zaterdag 7 december 14.00-16.30/17.00 Workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen: Meer info

  De hele agenda is hier te vinden!

13 lieve cavia’s

Wie dacht dat we er met 19 babycavia’s waren voor dit weekend heeft het mis. We hebben er nog 13 (en nog 2 andere, maar later meer daarover) bijgekregen wegens een teveel aan cavia’s bij een hobbymatige opvang. Mag ik jullie voorstellen:

 • Jeff: lieve borstelbeer van ongeveer 2 jaar oud. Hij moet nog een vriendje krijgen voor hij mag verhuizen.
 • Jones en Jordy: een grappige peruvian-beer en een witte kerel, van beide is de leeftijd niet bekend. Jordy zou gebitsproblemen hebben en omdat we ze gekoppeld hebben willen we dat ze voorlopig nog bij ons blijven. We hebben Jordy inmiddels wel van grotere stukken groente zien eten, dus er is hoop voor hem 
 • Jamy, James en Jamila: een superlief trio van 2 dames van een jaar of twee en een gecastreerd beertje van onbekende leeftijd (midden op de foto). James is nogal dun, dus we houden dit stel nog even hier voor de zekerheid. Ze zijn overigens erg nieuwsgierig en gezellig
 • Jentl en Jetje: twee lieve meiden van ongeveer 2 jaar oud. Ze zijn best wel verlegen en zijn dus gebaat bij een huisje waar ze niet teveel “moeten” en gewoon lekker hun gang kunnen gaan.
 • Joy, Jora, Josi, Jovi en Joya: een stel lieve meiden van ongeveer 3 jaar oud. Eén van hen is niet helemaal gezond en zal waarschijnlijk in de opvang blijven wonen. De andere vier (of als alles goed blijkt te zijn vijf) mogen alleen samen verhuizen.
Joy, Jora, Josi, Jovi en Joya
Jentl en Jetje
Jamy, James en Jamila
Jeff
Jones
Jordy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/