• — Animals leave pawprints on our hearts —

 • Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 11.00-12.00 koffie- en cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Zaterdag 18 mei 14.30-16.30/17.00 Workshop Het fenomeen dat cavia heet (kinderen welkom): Meer info

  Zaterdag 29 juni 14.00-16.30/17.00 Workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen: Meer info

Yetta en Yindi

Deze twee lieve meiden zijn afgestaan wegens gebrek aan interesse. Na de dood van de oude cavia’s kon het gezin zich niet zo sterk aan ze hechten als aan de vorige cavia’s en dat vonden ze niet eerlijk naar de cavia’s toe. 

Yetta en Yindy zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens heel erg gezellig onderling en niet bang. Ze zijn ongeveer een jaar oud. Omdat ze allebei prachtig lang haar hebben moeten ze wel regelmatig even geknipt worden. 

2 reacties:

 1. Jeanine Ficheroux

  Wat een schatjes, mijn kleinzoon en ik hebben al vaker jullie site bezocht maar deze keer waren we meteen verliefd op deze dames. We zouden deze dames graag een nieuw huisje geven. We zagen ook dat jullie een leuke workshop geven, helaas is dit op de dag dat we de 10e verjaardag van onze kleinzoon vieren. Ik vroeg me af of deze workshop vaker word gegeven. Graag maken we een afspraak om Yetta en Yindi te komen kijken.

  ONS verhaal
  Onze kleinzoon groeit op bij zijn opa en oma. Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug. na het overlijden van zijn konijnenvriendjes mist hij zijn een knuffelvriendje om te aaien en te knuffel .

  • Hallo, helaas zijn deze dames al een tijd geleden verhuisd! De workshop geven we bijna elke maand 🙂 dus hopelijk gaat het een volgende keer wel lukken! Wellicht hebben we nog een ander leuk stel dat jullie aanspreekt, we kunnen daar evt er e-mail of telefoon even een afspraak voor maken! Groetjes Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/