• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Belangrijk: nav de persconferentie willen wij vragen om je bestellingen van tevoren door te geven, zodat ze op afspraak afgehaald kunnen worden. Bij voorkeur via de webshop (shop.beestenplein.nl), anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

5 pluizige heren

Wookie

Deze vijf mannen zijn gebracht omdat hun baasje wegens prive-omstandigheden terug naar Engeland moest verhuizen om voor familie te zorgen. 

De heren zijn 3 a 4 jaar oud, met uitzondering van Woppie, die is 6 tot 7 jaar. 

We hebben Wookie en Will een plekje gegeven in onze seniorensoos, ze lijken zich netjes aangepast te hebben aan de rest. 

Woppe en Woppie blijven zolang Woppie nog leeft in de opvang wonen, omdat we weer een verhuizing te zwaar voor de oude Woppie vinden. 

Voor Wonka gaan we nog op zoek naar een vriendje, waarna hij beschikbaar komt voor adoptie.

Woppe en Woppie
Will
Wonka

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/