• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Een groepje van 17 cavia’s

Vandaag is rood! Deze groep van 17 cavia’s hebben we opgehaald wegens beëindiging hobby. In het voorjaar hadden we op dezelfde plek ook al een groepje opgehaald, maar toen waren er 3 cavia’s gebleven op verzoek van de voormalige eigenaar. Deze keer mochten we alle dieren meenemen. 

Dat werden 5 dames, 10 heren en 2 kleintjes. Vooral bij de heren zitten er een aantal behoorlijk pittige karakters tussen, wat we met deze jongens gaan doen kijken we nog even. De meeste van hen zijn nog vrij jong en hun gedrag kan ook met hun leeftijd te maken hebben. Misschien dat ze minder heftig worden naarmate ze wat ouder en volwassener worden. Als dat niet het geval is worden ze gecastreerd, zodat ze hun hart op kunnen halen in een damesgroepje. We hebben op proef 3 koppeltjes samengezet en hopen dat we op deze manier ook gewoon een aantal leuke duo’s in een (extra ruim) verblijf uit kunnen plaatsen. Omdat ze van buiten komen zijn de heren erg geschikt voor een grote buitenren waar ze verder niets hoeven. 

De dames blijven allemaal bij ons tot we zeker weten dat ze niet zwanger zijn of als ze hun nestje hebben grootgebracht. De beertjes en zeugjes waren namelijk niet gescheiden en aan de omvang van sommige buikjes te zien worden de gevolgen hiervan al vrij snel geboren. De babies worden via de wachtlijst toegewezen, hiervoor kun je een mailtje sturen. We verwachten wat pittigere kleintjes die (verrassend) overwegend roodbont van kleur zullen zijn. 

De dames

De heren

Charelle
Cooper
Chique
Caddy
Ciao
Chappie
Chanti
Chaplin
Chica
Copper
Chica met haar babies
Chaz
Chief
Conan
Chip
Chivo

Reacties zijn gesloten.