• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Belangrijk: nav de persconferentie willen wij vragen om je bestellingen van tevoren door te geven, zodat ze op afspraak afgehaald kunnen worden. Bij voorkeur via de webshop (shop.beestenplein.nl), anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Een groepje van 17 cavia’s

Vandaag is rood! Deze groep van 17 cavia’s hebben we opgehaald wegens beëindiging hobby. In het voorjaar hadden we op dezelfde plek ook al een groepje opgehaald, maar toen waren er 3 cavia’s gebleven op verzoek van de voormalige eigenaar. Deze keer mochten we alle dieren meenemen. 

Dat werden 5 dames, 10 heren en 2 kleintjes. Vooral bij de heren zitten er een aantal behoorlijk pittige karakters tussen, wat we met deze jongens gaan doen kijken we nog even. De meeste van hen zijn nog vrij jong en hun gedrag kan ook met hun leeftijd te maken hebben. Misschien dat ze minder heftig worden naarmate ze wat ouder en volwassener worden. Als dat niet het geval is worden ze gecastreerd, zodat ze hun hart op kunnen halen in een damesgroepje. We hebben op proef 3 koppeltjes samengezet en hopen dat we op deze manier ook gewoon een aantal leuke duo’s in een (extra ruim) verblijf uit kunnen plaatsen. Omdat ze van buiten komen zijn de heren erg geschikt voor een grote buitenren waar ze verder niets hoeven. 

De dames blijven allemaal bij ons tot we zeker weten dat ze niet zwanger zijn of als ze hun nestje hebben grootgebracht. De beertjes en zeugjes waren namelijk niet gescheiden en aan de omvang van sommige buikjes te zien worden de gevolgen hiervan al vrij snel geboren. De babies worden via de wachtlijst toegewezen, hiervoor kun je een mailtje sturen. We verwachten wat pittigere kleintjes die (verrassend) overwegend roodbont van kleur zullen zijn. 

De dames

De heren

Charelle
Cooper
Chique
Caddy
Ciao
Chappie
Chanti
Chaplin
Chica
Copper
Chica met haar babies
Chaz
Chief
Conan
Chip
Chivo

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/