• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

9 cavia’s en een nestje

Mama Lexi met Lieve, Ledy en Leja

Dit groepje cavia’s is gebracht omdat de vorige eigenaren er teveel van hadden. Het zou gaan om 3 beertjes, 5 zeugjes en een mama met nestje, maar helaas bleek dat niet helemaal te kloppen en zaten er dus beertjes en zeugjes door elkaar. Vandaar dat we alle zeugjes voor de zekerheid nog even houden.

Het gaat allemaal om nog jonge dieren van onder het halfjaar.  Van de drie beertjes hebben we een koppeltje gemaakt en het mini-babybeertje dat nog geen 2 weken oud lijkt hebben we gekoppeld aan een ander opvangbeertje, zodat we een direct plaatsbaar stelletje hebben en de kleine nog even goed in de gaten kunnen houden voor hij weg mag. 

Daarnaast kwam Lexi mee met haar drie dochters, die geboren zijn op 28 september. Omdat zij en één van de kleintjes satijncavia’s zijn hebben we voor hen een fijn permanent huisje gevonden bij een van onze vrijwilligers. De andere twee kleintjes zijn via de wachtlijst vergeven en gaan binnenkort verhuizen.

Let op: het berenduo is al verhuisd, de babies zijn via de wachtlijst gereserveerd en de andere meiden moeten nog een aantal weken blijven om er zeker van te zijn dat ze niet zwanger zijn. Er komen dus niet direct dieren beschikbaar uit deze groep!

De beertjes

Luka en Loki
Luke

Logisch is het niet als je de foto’s zo ziet maar Luka en Luke zijn samen verhuisd, Loki is aan een volwassen beertje gekoppeld en moet nog even lekker groeien voordat hij mag verhuizen.

De zeugjes

Lilly
Lilo
Lila
Lulu
Lady

Reacties zijn gesloten.