• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Teddy-alert!

Wegens privé-omstandigheden hebben we een groep cavia’s overgenomen die bijna alleen maar bestaat uit superlieve US teddies. Het zijn 14 zeugjes, verdeeld in 4 groepjes van 4 en 3. Daarnaast kwamen er nog 2 berenduo’s. De meeste dieren verkeren in prima gezondheid. We willen ze nog even een paar weekjes laten bekomen en dan mogen ze verhuizen. Alle dieren zijn rond de 3 jaar oud. De hele groep is ooit met nog meer cavia’s weggehaald bij een broodfokker.

Een aantal dieren heeft wat gezondheidsklachten, waardoor ze niet plaatsbaar zijn. De eerste vier meiden blijven om die reden in de opvang wonen.

Heb je interesse in een duo of trio? Laat het dan even weten!

Annabel
Snoepie
Luna
Muis

Dit lieve viertal heeft een plekje gekregen in de bejaarde damesgroep. Annabel is ver blind (gelukkig heeft ze daar geen last van), Luna heeft nogal wat verdachte bultjes (waarschijnlijk tumoren) en mag lekker bij ons blijven tot het niet leuk meer voor haar is. Snoepie en Muis hebben beide een wondje dat niet weg wil trekken. We gaan goed voor de dames zorgen.

Katy
Oreo
Browny

Deze drie lieve meiden mogen wel verhuizen. Ze zijn voor zover bekend gezond, al kan Oreo soms wat moeite hebben met lopen. Behalve deze wat zwakke achterhand is dit dus een hartstikke leuk stel!

Disney
Paris
London

Huh dit zijn toch geen teddies? Klopt! Moeder Disney met haar twee dochters Paris en London mogen ook samen verhuizen. Ze zijn voor zover beend in goede gezondheid. Ze hebben behalve een andere vacht dan de rest ook wat meer haar op de tanden 🙂 

Stippie
Nora
Masha

Deze vier meiden zijn ook als groepje gebracht. Stipptie, Nora e Masha zijn voor zover bekend in goede gezondheid. Panda is de laatste weken bij haar oude gezin helaas achteruit gegaan. Om haar extra zorg te kunnen bieden is een van onze vrijwilligers zo lief geweest om zich over haar te ontfermen. We hopen dat ze er bovenop komt.

De andere drie meiden mogen samen verhuizen.

Panda
Olaf en Tommy
Bob en Tyson

En dan last but not least: twee leuke berenduo’s! Olaf (1 jaar oud als enige van de groep) en Tommy mogen samen verhuizen, evenals Bob en Tyson. Ze kunnen het in deze samenstelling goed met elkaar vinden en zijn ook altijd op deze manier samen gehuisvest. Alle vier zijn het erg relaxte heren die zich (net als de dames overigens) vooral niet te druk maken.

Reacties zijn gesloten.