• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Caviapraat 16: Bob en Bennie en het Jojo-effect

Bob
Bennie

Bob is een bijzonder gezellig beer van ongeveer een jaar oud. Hij was zijn maatje verloren en werd nogal eenzaam. Reden genoeg om hem zo snel mogelijk te koppelen aan een nieuw vriendje! 

En daar kwam Bennie binnen, een jongeman geboren op 24 september 2021 en afkomstig uit een oepsnest. Hij is wat verlegen. Een stabiele vriend als Bob past perfect bij hem, dus mogen ze samen verhuizen.

Wat voor plek zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst groter. Zeker als Bennie wat gaat puberen is extra ruimte geen overbodige luxe.
  • Aaibaarheid: Bob is niet bepaald verlegen, maar het blijft natuurlijk een cavia en dus een vluchtdier. Bennie is met veel liefde grootgebracht bij zijn oude baasje, maar wel wat verlegen in karakter. Het toekomstige baasje moet dus wel gewoon lekker geduld met hem hebben en accepteren hoe hij is.
  • Extra verzorging: voor zover bekend niet
Frenk

En Bennie kwam niet alleen! Zijn broertje Frenk werd ook gebracht. Hij is gekoppeld aan een ander vrij jong beertje in de opvang. Ook zij zijn plaatsbaar, mits ze voldoende ruimte krijgen en mits je veel geduld hebt met deze heren. Ze zijn namelijk wat verlegen.

Reacties zijn gesloten.