• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

7 gedumpte cavia’s

Vandaag kregen we via Dierenopvang Arduin 7 cavia’s binnen die gedumpt waren. Hopelijk zijn alle loslopende dieren gevangen. Gelukkig verkeren ze in prima gezondheid. Het gaat om 4 wat jongere dames en 3 volwassen/oudere dieren. Het enige puntje is dat de nagels veel te lang waren en voorzien waren van een flinke laag aangekoekte poep. Wat erg opvalt is dat alle dieren behoorlijk mooi zijn qua bouw, kleur en vacht. Vreemd hoe ze zomaar in een bos terecht zijn gekomen. 

Omdat we geen achtergrond van de meiden hebben, blijven ze de komende tien weken sowieso bij ons in de opvang. Zo kunnen we ook meteen zien of ze zo gezond zijn als ze lijken en we kunnen kijken of bepaalde dames voorkeur hebben om met elkaar te verhuizen. 

Heb je interesse om over een tijdje een aantal van deze schatjes te adopteren? Informeer gerust!

Noushka
Dunya
Yalena
Yulia
Zoya
Tanya
Talya

Reacties zijn gesloten.