• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Sep&Sid en Dan, Dane en Danny

Dan, Dane en Danny
Sep en Sid

Deze vijf cavia’s van januari 2022 zijn gebracht wegens gezondheidsredenen. Ze zijn nog jong en wat onder de indruk. Een beetje extra socialisatie zal dan ook geen kwaad kunnen. 
Dan, Dane en Danny zijn nu samen gehuisvest en dat gaat tot nu toe goed. We gaan de komende weken extra letten op eventuele wrijvingen tussen de heren om er zeker van te zijn dat het goed blijft gaan, want drie puber-mannen bij elkaar wil nog wel eens voor problemen zorgen. 

Sep en Sid zijn, anders dan dat hun naam doet vermoeden, twee meiden. Ze kunnen goed samen, momenteel kunnen ze vooral goed samen bang zijn, en mogen dus ook alleen samen verhuizen. 

We zoeken voor deze stellen mensen met veel geduld om ze het vertrouwen te geven. En mensen die begrijpen dat deze dieren misschien niet zo “tam” worden als ze misschien graag zouden zien. En vooral: die dat óók oké vinden.

Reacties zijn gesloten.