• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Caviapraat 52: 18 langharige lieverds

Afgelopen weekend vingen we een groep op van 19 cavia’s die wegens een verhuizing een nieuw plekje zochten. (tijdens het opnemen is een telfoutje gemaakt zoals je aan de titel ziet)

De cavia’s hebben overwegend lang haar en zijn niet per se heel dun, maar een deel van hen, met name de kleintjes, heeft last van schimmel of schurft. We hebben alle langharige cavia’s in model geknipt, alles behandeld tegen schurft en veel zalfjes gesmeerd. Daarna werden ze voorzien van een schone kooi. Kijken hoe dat eraan toe  ging? Dat kan in de nieuwste aflevering (bericht gaat door onder het filmpje): 

De beertjes zijn binnengekomen in een groepje van vier en twee groepjes van drie. De zeugjes zaten allemaal samen en zullen de komende tien weken niet plaatsbaar zijn om er zeker van te zijn dat ze niet drachtig zijn en om ze de tijd te geven om te herstellen. Want deze groep heeft de meeste gezondheidsproblemen. 

Tussen de dames zat ook nog een babybeertje met flink wat schimmel op zijn koppie. Die hebben we tijdelijk gekoppeld aan een beertje dat in de opvang woont wegens gezondheidsklachten. We kijken nog even wat voor hem het beste is nadat hij hersteld is. 

De heren zijn op korte termijn plaatsbaar. De dames dus nog niet, maar ze zijn al wel te reserveren. Kennismaken mag natuurlijk ook op afspraak!

Beertjes - groep 1

Lesley
Levey
Lester
Less

Beertjes - groep 2

Lenni
Leff
Lasse

Beertjes - groep 3

Lando
Lewis
Lennox

Babybeertje Loek

De dames

Lexi
Lieve
Lexa
Luxi
Lenja
Lily
Linzy
Lena

Reacties zijn gesloten.