• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Pebbles

Deze knappe dame van ongeveer 1,5 jaar is gebracht na het overlijden van haar maatje. En dat schattige bekkie…. nou die weet ze wel te gebruiken! Pebbles veroorzaakte in de damesgroepjes die we geprobeerd hadden best veel onrust. Daarom zit ze nu op proef samen met castraat Thor, waar ze in eerste instantie ook niet echt van onder de indruk was. Inmiddels is het rustig in de kooi. Als de liefde een beetje wil groeien willen we Pebbles samen met castraat Thor (2 jaar oud, roodbonte gladhaar) uitplaatsen.

Reacties zijn gesloten.