• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Cooper, Dalton en Clyde

Deze knappe jongens zijn afkomstig uit een oepsnest en ongeveer 8 weken oud. 

Clyde zit momenteel eventjes alleen omdat hij bijzonder veel temperament bleek te hebben en de volwassen beren met wie we hem probeerden te koppelen graag even liet weten dat hij de uitdaging aanging. Als dat zo blijft laten we hem castreren als hij oud genoeg is.

Dalton en Cooper wonen samen, maar zijn ook geen doetjes 🙂 we zoeken voor hen een plekje met véél ruimte en baasjes die ervaring hebben met temperamentvolle beren. We houden tot die tijd in de opvang ook goed in de gaten of ze elkaar leuk genoeg blijven vinden om samen te wonen. Zo niet, dan mogen ook zij een donatie aan de dierenarts gaan doen…

Reacties zijn gesloten.