• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Sophie en Sasha

Deze twee leukerds van zo’n 6 weken oud zijn gebracht omdat ze niet tam waren. Met deze dames kregen we ook nog een jonge hamster mee (wel in een eigen kooi). We hebben Sophie en Sasha in een damesgroepje gezet en al heel snel bleek dat ze heel energiek, druk en impulsief zijn. Heel bang gelukkig niet. Het zijn zusjes en we willen ze samen laten verhuizen. Ze zijn niet geschikt voor gezinnen met kleine kinderen (tenminste, niet als ze “braaf” op schoot moeten blijven zitten) of voor mensen die twee rustige dames zoeken. Ze willen een ruime kooi met voldoende ruimte om lekker te kunnen rennen en ontdekken. Het is niet zo dat ze helemaal niet opgepakt kunnen worden, in tegendeel! Ze zullen het alleen, zeker nu ze nog zo jong zijn, te druk zijn 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *