• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Lekker eten en nieuwe singles

Het was een vrij rustige week. Nouja, met het aannemen van nieuwe cavia’s en het uitplaatsen van andere dieren dan. Want het is inmiddels weer behoorlijk druk in de opvang met cavia’s en er staan weer een aantal losse kooien bij staan om alle dieren van een plekje te kunnen voorzien. En dat betekent veel verschonen, het voer vliegt er doorheen en we hebben ook aardig wat dieren die extra gesocialiseerd moeten worden. 

Goed nieuws ook: deze week verhuisden er een aantal duo’s naar een gouden mandje, waaronder Dallas en Dodge met zijn blinde oogje. 

Er kwamen ook een aantal nieuwkomers bij. 5 singles om precies te zijn. Van vier van hen was hun maatje overleden. En aangezien alleen ook maar alleen is was het beter voor ze om weer bij soortgenootjes terecht te komen. 

Olaf

Olaf is een leuk en brutaal kereltje van ongeveer een jaar oud. Hij is ook erg sociaal. Voor hem zoeken we een baby-vriendje.

Bowy

Bowy heeft een heel rustig en makkelijk karakter. De verhuizing vond hij allemaal best, echt onder de indruk was hij niet. Omdat hij wat dun is en zijn voortanden wel recht staan maar niet heel mooi zijn houden we hem voorlopig even bij ons. Hij is ongeveer 3,5 jaar oud.

Boike

Boike is een hele knappe peruvian-beer van ongeveer 3 jaar oud. Hij is gecastreerd en heeft een ondernemend karakter. Hij is ook erg zelfverzekerd! 

Fluff

Lieve Fluff is al 6 jaar oud en werd ook eenzaam in haar eentje. Ze was totaal niet onder de indruk van de verhuizing en was meteen op haar gemak tussen de andere dames. Fluff komt wegens haar leeftijd niet meer in aanmerking voor adoptie.

Archimedes

Tja. En kijk maar even naar dit brutale koppie. Dit ventje werd niet gebracht omdat zijn vriendje overleden was, maar omdat hij zijn kooigenootje het leven een beetje zuur maakte. Archimedes is een druk, brutaal, energiek en vrolijk ventje. Een beetje veel karakter heeft hij. Daarom gaan we hem laten castreren, want zulke types zijn het meest op hun plek tussen een groep dames. Maar dan het liefst wel zonder dat er steeds babies komen. Archimedes is ongeveer een halfjaar oud. 

En verder zijn de cavia’s deze week weer heerlijk verwend. Vers gras met veel (on)kruiden, heel veel paprika, bamboe, verse kruiden zoals rozemarijn en tijm….. Ook kregen ze weer een aantal lekkere en gezonde kruidenmixen. Oh wat hebben ze weer gesmuld! 

Kandy heeft een mooi plekje gevonden
Een kleurrijke mix van gedroogde kruiden, fruit en groenten
Er moet wel een beetje gewerkt worden voor dat lekkers!
Pippa heeft nog een onbemand bamboetakje gevonden
Tedje 🙂
Na het eten buiken ook onze pleegkonijntjes even lekker uit samen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/