• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Zwart-witjes-familie

Mama Liv met Sam en Sem

Dit weekend verwelkomden we een heel caviagezin. Papa Tof en Mama Liv waren als twee beertjes gekocht, maar na enige tijd bleek dat niet zo te zijn: verrassing, er waren twee babies geboren! Omdat Tof er nog bij zat heeft hij Liv meteen weer gedekt en zo was nest nummer twee tien weken later ook een feit… Tof is inmiddels 2 weken geleden gecastreerd door zijn oude baasjes. Over een week of 2, wanneer de kleintjes 4 weken zijn, mag hij weer terug bij Liv om zo een gezellig koppeltje te blijven. Maar dan zonder babies. Tof en Liv zijn ongeveer 9 maanden oud.

Dus mag ik jullie voorstellen: 

  • Nest 1: Viv en Mex (2 zeugjes), ongeveer 12 weken oud
  • Nest 2: Sam (zeugje) en Sem (beertje), ongeveer 2 weken oud

De kleintjes komen niet direct beschikbaar, maar worden uitgeplaatst via de wachtlijst. Omdat Viv en Mex behoorlijk naar elkaar katten gaan we ze niet samen uitplaatsen. In de damesgroep waar ze nu in zitten gaat het erg goed met de andere meiden.

 

Meer zien van deze knapperds? Kijk dan de nieuwste aflevering van Caviapraat:

Papa Tof
Viv
Mex

Reacties zijn gesloten.