• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Piep zei de muis?

De Dierenambulance uit Helmond kwam wel een heel bijzonder vrachtje afgeven. Natuurlijk kwamen ze voor een cavia. Dat bleek een hele gezellige en leuke dame te zijn, die we Viv genoemd hebben. 

Maar dat was niet het enige dat ze bij hadden: er arriveerden ook een rat en drie muisjes. Allemaal dames. Die kunnen we prima tijdelijk een plekje geven, al denken sommige vrijwilligers daar anders over 🙂 

De muizen mogen als drietal op zoek naar een fijn huisje. Het ratje is best dringend op zoek naar een of meerdere vrouwelijke soortgenootjes, want het is echt wel een beetje zielig om haar zo in haar eentje te zien zitten. Ratten zijn juist extreem sociale dieren die een groot deel van de dag met elkaar bezig zijn. Ze slapen ook graag helemaal op elkaar geplakt, dus om dit beestje zo alleen te zien zitten kijken naar iedereen die langs loopt is echt sneu. Heb je ervaring met het koppelen van ratjes en ben je op zoek naar een nieuwe aanwinst? Neem dan even contact op. We hebben ruim voldoende verstand van ze om goed voor ze te zorgen, maar met het koppelen hebben we niet veel ervaring. 

Reacties zijn gesloten.